Rodinný dom, 4 izbový

Útulný rodinný dom (polovica dvojdomu) so saunou, garážou a záhradou s výhľadom na les Hlásek je súčasťou rezidenčného komplexu Malá Šárka, ktorý bezprostredne nadväzuje na areál medzinárodnej školy. Prestížna štvrť Prahy 6 Nebušice obklopená prírodným parkom vyniká perfektnou dostupnosťou letiska.

Prízemie tvorí priestranná obývacia izba prepojená s kuchyňou a záhradou, ďalej toaleta a predsieň s priechodom do garáže, za ktorou je práčovňa. V podkroví sú umiestnené 3 spálne a 2 vzdušné kúpeľne s oknom (jedna s vaňou, sprchovacím kútom a WC, druhá so sprchou a WC). Dom je podpivničený, v suteréne je sauna, kúpeľňa, WC, šatník, 2 veľké miestnosti vhodné ako fitness alebo herňa, 2 komory a technická miestnosť. K dispozícii je priestranné podkrovie.

Súčasťou vybavenia sú drevené okná s okenicami, schodisko z masívu, novo nalakované parkety v obývacej izbe, dlažba v kuchyni a kúpeľniach, laminátové podlahy v spálňach, podlahové vykurovanie v kúpeľniach a príprava na krb. Záhradu, na ktorej stojí záhradný domček, lemujú stromy. Rezidenčný komplex strážený bezpečnostnou službou bol dokončený v r. 2000. Dom je po čiastočnej rekonštrukcii (v r. 2014), pri ktorej boli upravené kúpeľne a toalety, natretá fasáda, zosilnené strešné izolácie a vymenený plynový kotol.

Lokalita vyhľadávaná nielen expatmi ponúka rýchly dosah služieb, prírody aj letisko. Škola ISP poskytujúca predškolské, základné i stredoškolské vzdelanie je vzdialená 4 minúty chôdze, v štvrti funguje aj supermarket, klasická základná a materská škola alebo niekoľko reštaurácií. Dopravné spojenie zaisťujú autobusy, cesta k stanici metra Bořislavka zaberie cca 5 minút. Cesta na letisko trvá autom necelých 15 minút. Priamo od domu možno pešo či na bicykli vyraziť na niektorú z mnohých chodníkov prechádzajúcich veľkým prírodným parkom, ktorého súčasťou je aj Divoká Šárka.

Úžitková plocha 195,13 m2 (z toho 112,85 m2 interiér na 1. a 2. NP, 66,13 m2 suterénne (obytné) priestory, 16,15 m2 garáž), zastavaná plocha 114 m2, záhrada 335 m2, pozemok 449 m2.

Prehľadová tabuľka

  • Referenčné číslo
    37845
  • Predajná cena
    Predané
  • Podlahová plocha
    195 m²
  • Garáž
    Áno
  • Zastavaná plocha
    114 m²
  • Záhrada
    335 m²
  • Pozemok
    449 m²
  • Parkovanie
    Áno
  • Pivnica
    Áno
  • PENB
    E
  • Na stiahnutie

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Všetky zverejnené údaje obsiahnuté v tomto inzeráte majú iba informatívny charakter, a z tejto ponuky tak žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť Svoboda & Williams Slovakia s.r.o. sprostredkováva informácie nadobudnuté v dobrej viere od vlastníka nehnuteľnosti, a z toho dôvodu nenesie zodpovednosť za ich úplnosť, správnosť a presnosť.
Lokalita
Parametre
Veľkosť
Min.
Max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.